Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Publikovanie stránky na internete.


UPDATE Dnes 1.12.2005 som publikoval túto stránku na internete. Niektoré sekcie (hlavne Galéria a Multimédiá) ešte nie sú dokončené a dúfam, že v priebehu nasledujúceho mesiaca do nich pridám potrebné informácie. Taktiež nové recenzie filmov budú pribúdať len postupne. Mnohé Arianine filmy som videl už dávnejšie, takže si ich budem musieť znovu pozrieť skôr než sa pustím do písania nových recenzií. Nuž a napokon by sa na tejto stránke mali začiatkom budúceho roku objaviť aj prvé tapety na pracovnú plochu PC, pretože som bol značne znechutený nad situáciou s Arianinými wallpapermi na webe. Ani po usilovnom surfovaní a hľadaní sa mi nepodarilo nájsť žiadne jej použiteľné tapety a tak som začal pracovať na vlastných grafických návrhoch. Ale týmto už príliš predbieham udalosti. Hlavné je, že konečne má Ariana touto stránkou svoje zastúpenie aj na Slovensku a Čechách a ak ste na nej náhodou nenašli potrebnú informáciu o Ariane alebo jej sestre Bethany, môžete sa kedykoľvek obrátiť so svojou otázkou na môj E-Mail, ICQ číslo 284-838-402, alebo ju napíšte do špeciálneho threadu na Hollywood Fórum.
Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.