Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Oskenované stránky z magazínu Art of The West sú teraz dostupné k vzhliadnutiu na Sci-fi Lunatic's!


NEWSStále usmiata a dobre naladená Ariana RichardsVďaka rýchlej a pohotovej práci skalných, zahraničných, Arianiných fanúšikov Andrewa Jamesa (andyroo) a Davida Sextona, si môžeme už teraz, pár dní po vydaní nového čísla magazínu Art of The West prečítať článok o Ariane Richards v ňom zverejnený aj tu na Slovensku, kde sa tlačený Art of The West dosť ťažko zháňa. Na Sci-fi Lunatic's sa zásluhou týchto fanúšikov objavili oskenované stránky zo spomínaného magazínu. Z článku sa dozviete ako prebiehal Arianin vývin jej umeleckej kariéry a aj nejaké informácie z jej súčasného života. Oskenované stránky sa nachádzajú na nasledujúcej adrese:

http://ariana.scifilunatic.com/
Graphics/Gallery/thumbnails.php?album=43


Dokončil som už aj Arianinu Foto Galériu. Žiaľ, všetky galérie určené ako zásuvné moduly pre Content management system Etomite, na ktorého základe je postavená táto stránka sú na nič, tak som spravil klasickú galériu na báze HTML. Jej ovládanie je síce tak trochu nepraktické, ale dúfam, že sa vám bude aj napriek tomu páčiť. Ak sa mi podarí zohnať a implementovať do Etomite nejakú lepšiu galériu, tak túto "starú" vymením.

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.