Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Ariana má dnes narodeniny!


NEWSVšetko najlepšie k narodeninám. Dnes 11. septembra 2006 Ariana Richards oslavuje svoje dvadsiate siedme narodeniny. Áno, je tomu presne 27 rokov, čo sa v rodine Garyho a Darielle Richardsových narodilo malé, blonďaté šidlo, ktoré už vo svojich troch rokoch prejavilo nesmierny umelecký talent a začalo maľovať najskôr jednoduché, no časom stále krajšie a profesionálnejšie vyzerajúce obrázky. Netrvalo dlho a dievča prejavilo aj herecký talent a záujem o film. Filmové remeslo si ju síce podmanilo a prinieslo jej aj medzinárodnú slávu, no túžba prenášať svoje myšlienky a pocity na maliarske plátno napokon zvíťazila.

Dnes, na prahu svojej čerstvej dvadsať sedmičky má slečna Richardsová na svojom hereckom konte vyše dvoch tuctov filmových a seriálových postáv a desiatky majstrovsky namaľovaných olejomalieb, ktorých kvalitu a umeleckú hodnotu nemožno poprieť a spochybniť.

Pri tejto jej slávnostnej príležitosti by som sa rád pripojil k stovkám Arianiných fanúšikov a aspoň skromnou správou na tejto stránke jej zaželal hodne zdaru vo filmovej a hlavne vo výtvarno-umeleckej kariére, v ktorej sa jej v poslednom čase mimoriadne darí a ktorá sa jej viac než sľubne vyvíja. Nuž teda...

VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINÁM ARIANA.

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.