Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Ariana Richards vyhrala ďaľšie ocenenie.


NEWSAriana Richards vyhrala ďaľšiu výtvarnú súťaž. Ako máme možnosť dočítať sa na Arianinej oficiálnej webstránke, Ariana teraz v októbri 2006 opäť vyhrala ďaľšiu výtvarnú súťaž. Tentokrát sa jedná o jedno z vrcholných ocenení na Oil Painters of America (OPA) Western Regional Competition, kde prijala cenu ART OF THE WEST’S AWARD OF EXCELLENCE za obraz "Forget Me Not" (Nezábudka). Porotcom bol umelec William Scott Jennings.

Ariana si našla aj trochu času pre fanúšikov a bola sa na jej diskusnom fóre poďakovať za narodeninové karty, ktoré jej poslali. Medzi odpoveďami spomenula aj veľmi zaujímavú informáciu, že na maľovanie najradšej používa olejové farby značky M. Graham. Jedná sa o vysoko kvalitné, profesionálne farby, založené na báze oleja z vlašských orechov. Viac sa o nich môžete dočítať na nasledujúcej linke:

http://www.mgraham.com

Tieto farby sa pravdepodobne na Slovensko nedovážajú. Objednať si ich môžete napríklad v niektorom z online obchodov v zahraničí. Jedným z nich je online obchod s dlhodobou tradíciou v predaji umeleckých potrieb Lawrence Art Materials na adrese:

http://www.lawrence.co.uk

Ak by niekto z vás vedel o predajni, ktorá predáva farby značky M. Graham na Slovensku, napíšte mi to prosím do Guestbooku, alebo na E-mail. Ďakujem.

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.