Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Arianina aprílová sólo exhibícia vo Willow Gallery sa blíži.


NEWSAriana Richards' Solo Exhibition. Arianina aprílová sólo exhibícia, ktorá sa uskutoční v Scottsdale v štáte Arizona a ktorú usporadúva známa galéria Willow Gallery, sa nezadržateľne blíži. Exhibícia bude v sebe zahrňovať hlavne Arianine súčasné figuratívne maľby. Privítacia recepcia pre umelkyňu sa uskutoční 12. apríla 2007.

O tom, že Ariana zaútočí na srdcia, duše, estetické a umelecké cítenie návštevníkov exhibície skutočne účinnými zbraňami sa môžete presvedčiť na nasledujúcej stránke, na ktorej v posledných dňoch pribudlo veľké množstvo jej nových, zatiaľ nikde nepublikovaných malieb.

http://www.willowgalleryusa.com

Na oficiálnej stránke Willow Gallery sa momentálne nachádza 21 Arianiných plátien a do otvorenia exhibície zrejme ešte pár obrazov na stránke pribudne.

A teraz vás už nechám v kľude vychutnať si tú nádheru a dokonalosť každého ťahu štetca pretavenú majsterkou výtvarného umenia Arianou Richards do neskutočne prekrásnych majstrovských diel.

Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.