Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Ariana Richards na Slovenskej a Českej Wikipédii.


UPDATEAriana Richards na Slovenskej a Českej Wikipédii.Ariana Richards v Českej WikipédiiAriana Richards v Slovenskej Wikipédii Od včera môžete nájsť informácie o Ariane Richards už aj na Slovenskej a Českej stránke Wikipédie. Vlastne, presnejšie napísané, na Slovenskú Wikipédiu som článok o Ariane pridal už v novembri minulého roku, ale včera som článok preložil do češtiny a pridal aj na Českú Wikipédiu.

Články si môžete prečítať na nasledujúcich adresách. (Na články sa dostanete aj kliknutím na štátne vlajky na obrázku.)

http://sk.wikipedia.org/wiki/Ariana_Richards http://cs.wikipedia.org/wiki/Ariana_Richards

V obidvoch prípadoch sa zatiaľ jedná len o základné články v ktorých informácie budú v budúcnosti ešte ďalej podľa potreby dopĺňané a editované.

Význam Wikipédie.
Význam Wikipédie je v tomto prípade dosť značný. Mnoho ľudí pri definovaní nových pojmov siaha práve po Wikipédii z ktorej preberajú informácie aj iné internetové i neinternetové zoskupenia a organizácie (výkladové slovníky, thesaury a podobne). Je tu samozrejme aj väčšia šanca, že Arianu spoznajú ľudia, ktorí doteraz nenavštívili našu TFSUW stránku. Ako kuriozitu môžem uviesť, že aj najznámejší vyhľadávač Google pri definovaní pojmu (mena) Ariana Richards (pri zadaní termínu define:Ariana Richards do vyhľadávacieho políčka Googlu) používa informácie o Ariane z Anglickej Wikipédie.

Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.