Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Môj nový design pre Oficiálnu fanúšikovskú stránku Ariana.org 2007 bol zverejnený.


NEWSAriana.org 2007 - New design! Ešte v zimných mesiacoch, koncom minulého roku som na Arianinom diskusnom fóre prezentoval pár návrhov na nový vzhľad jej oficiálnej fanúšikovskej stránky. Pretože sa moje návrhy stretli u Ariany Richards a ostatných členov fóra s neočakávane pozitívnym ohlasom, bol som v Ariana.org Development Teame menovaný na pozíciu Site Layout Designer a požiadaný o vytvorenie kompletného layoutu pre projekt Ariana.org 2007.

Nový layout som spravil a odladil prípadné chyby v priebehu pár dní a aj obsah spracovali fanúšikovia z Austrálie, ktorí majú stránku na starosti pomerne rýchlo. Potom nastalo okolo celého projektu na pár mesiacov ticho.

Teraz, 13. júna sa však udalosti dali opäť do pohybu a David Sexton - webmaster stránky Ariana.org konečne zverejnil nový vzhľad stránky pre verejnosť. Novú stránku už bola navštíviť aj sama Ariana Richards a bola z nej nadšená. Všetkým, ktorí sa podieľali na vývoji stránky sa pekne poďakovala a svoj neskrývaný obdiv vyjadrila slovami: "Vedela som, že by to bolo niečo špeciálne, keď ste mi povedali, že ste chceli rekonštruovať stránku, ale tento design prekonal moje očakávania. Milujem tie farby a rozvrhnutie stránky, navyše má tak ľahkú navigáciu!"

Aby ste si mohli pozrieť novú stránku aj vy a prečítať Arianinu reakciu, tu sú potrebné linky:

Nová stránka Ariana.org 2007
http://www.ariana.org

Arianina reakcia na stránku
http://forum.ariana.org/phpBB2/viewtopic.php?t=787

Tak,... Ariane sa môj nový design páči a ja dúfam, že bude na jej oficiálnej fanúšikovskej stránke kraľovať počas najbližších pár rokov, kým ho vystrieda nejaký iný. Ale to je už o inom...

Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.