Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Všetko najlepšie Bethany Richards!


NEWSVšetko najlepšie Bethany! Arianina mladšia sestra Bethany oslavuje dnes 2. augusta 2007 svoje 24. narodeniny. Pri tejto príležitosti by som vám rád dal do pozornosti obohatený profil jej osobnosti, do ktorého som pridal nové informácie a hlavne kompletnú Bethaninu filmografiu spracovanú podľa IMDb. Tento nový, vylepšený profil si môžete prečítať na nasledujúcej adrese:

http://ariana.etomite.sk/index.php?id=20

Rád by som aspoň touto formou Bethany zablahoželal hodne zdravia a šťastia k jej dnešnému sviatku a poďakoval sa jej hlavne za to, že vôbec existuje a že už celých 24 rokov svojou prítomnosťou skrášľuje túto planétu. Bez nej by v žiadnom prípade nevzniklo veľké množstvo úžasných Arianiných malieb, na ktorých je ako hlavný motív vyobrazená práve Bethany. Za všetky spomeniem aspoň prekrásny a v októbri 2005 prvou cenou na prestížnej súťaži "National Professional Painting Competition" ocenený obraz Lady of the Dahlias (Bethany stojaca v poli dálií s terakotovým kvetináčom plným kvetov dálií v náručí), alebo najnovšiu sériu troch obrazov s názvami "Bright Harvest", "Fleurs de Vie" a "The Tulips" na ktorých je zachytená Bethany pózujúca v poli tulipánov.

Nuž teda...
HAPPY BIRTHDAY BETHANY!

Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.