Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

OIL PAINTERS OF AMERICA 2007


NEWSOIL PAINTERS OF AMERICA WESTERN REGIONAL EXHIBITION Ďalší ročník OIL PAINTERS OF AMERICA sa vracia späť do Waterhouse Gallery, kde sa bude konať v dňoch od 15. septembra do 11. októbra 2007 výstava malých malieb, ktorých rozmer sa bude pohybovať medzi 20 až 30 cm. Výstava sa teda bude niesť v duchu myšlienky, že aj na malom formáte môže vzniknúť veľké dielo. Všetky diela ktoré budú vystavené na OPA 2007 show si môžete pozrieť na:

www.waterhousegallery.com

Ariana bude na tejto výstave prezentovať ďalšie excelentné dielo s názvom "The Irises" (Kosatce). Zatiaľ mi nie je známe, kto sa ako modelka stala predlohou na obraz, no podľa charakteristických čŕt tváre všetko nasvedčuje tomu, že jemná blondínka, prechádzajúca sa poľom kosatcov s prúteným košíkom v rukách by mohla byť sama Ariana Richards, čo by bolo pomerne vzácne, lebo Ariana sa ako modelka vyskytuje na svojich obrazoch veľmi zriedkavo.

Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.