Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Druhé výročie Prvej slovenskej webstránky o Ariane Richards!


NEWSDruhé výročie Prvej Slovenskej webstránky o Ariane Richards 1.decembra 2007 táto stránka o Ariane Richards oslávi druhé výročie svojho vzniku.

Po dvoch rokoch existencie je ešte zavčasu sumarizovať čo stránka priniesla slovenským a českým čitateľom. Jedno je však isté. Stránka zaznamenala za uplynulý rok zvýšenú návštevnosť, čo ma samozrejme ako jej tvorcu veľmi teší. Zatiaľ čo v prvom roku ju navštívilo okolo 3 a pol tisíc návštevníkov, v druhom roku sa môžem pochváliť už návštevnosťou s počtom približne 5300 návštevníkov, čo nie je na stránku takmer neznámej herečky a žiaľ na Slovensku ešte neznámejšej maliarky až také zlé.

Nuž, ale je ostatne jedným z cieľov tejto stránky rozširovať dobré meno tejto šikovnej umelkyne, ktorej doterajšie životné dielo iste stojí za povšimnutie. Takže smelo do tretieho roku, ktorý bude verím ešte úspešnejší než ten predchádzajúci.

Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.