Pomôžte nám prosím zistiť v našom prieskume ako je Ariana Richards známa na Slovensku a v Čechách a zahlasujte v ankete.


Ariana's wallpapers are available to download HERE
galleryariana.com
ariana.org

The First Slovak Unofficial Website
 

Arianino tvorivé leto a jej 29. narodeniny


NEWSAko vidno, Ariana nezaháľa ani v lete, pretože to tohtoročné bolo veľmi bohaté na zaujímavé udalosti. A takmer všetky tieto udalosti boli koncentrované do jedného významného dátumu, ktorým je 5. august 2008.

- V tento deň je podľa Arianinej oficiálnej stránky dátum vydania knihy "Child Stars - Where Are They Now?", v ktorej je zachytená Arianina súčasná kariéra a čerstvé fotografie.

- 5. augusta bolo oficiálne "release date" jej nového CD singlu s názvom "The Prayer", ktorý naspievala s kolegom, hercom Chrisom M. Allportom.

- Takisto 5. augusta Ariana spustila ďalšiu svoju oficiálnu stránku "Ariana Richards Gift Shop", ktorá slúži predovšetkým na podporu predaja jej nového CD "The Prayer", ale fanúšikovia na nej nájdu aj Arianou podpísané karty a reprodukcie jej umeleckých diel určené na predaj. Nad stránkou má patronát a o jej bezproblémový chod sa stará Arianina mama Darielle Richards. Stránku nájdete na adresách:

http://www.arianarichards.com
http://www.arianarichards.net

- A napokon 5. augusta Ariana stihla ešte aj živé interview v Portlandskom rádiu AM970 v show Ricka Emersona, ktoré bolo krásnym zážitkom pre každého, ozajstného Arianinho fanúšika. Záznam z interview si môžete stiahnuť a vypočuť na tejto linke:

http://podcast.970.am/kcmd-/1249262.mp3

Časť rozhovoru, ktorá bola snímaná kamerou si je možné pozrieť v tomto YouTube videu, ktorého pozretie veľmi odporúčam:



V lete bol vybraný aj obraz do ďalšieho ročníka Oil Painters of America Western Regional Exhibition. Je ním dielo "Lady of the Flowers" (Pani kvetov) a Ariana ním zabojuje o cenu tentokrát v severnom Idahu v meste Coeur d’Alene. Viac informácií získate na:

http://www.devingalleries.com

No a na záver som si nechal tú najpríjemnejšiu správu. V týchto okamihoch, keď píšem túto novinku, čiže v podvečer 11.9.2008 Ariana oslavuje svoje 29. narodeniny a ja jej k nim želám plno zdravia, lásky a šťastia a hlavne nech jej to aj naďalej tak čertovsky dobre maľuje, hrá a spieva, ako doteraz.

VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINÁM ARIANA!
HAPPY BIRTHDAY ARIANA!


Komentáre |

Google
Based on Etomite Content Management System. Ariana Richards - The First Slovak Unofficial fansite. Created by Steven Hollywood
Powered by Etomite CMS.